Aktiviteter 2018

Kom og lad jer inspirere

I aktivitetsteltene og på pladsen er der travlhed hele dagen.

 

 

CreateArt_Logo-Blue

 

CreateArt kommer og demonstrerer diverse teknikker dagen igennem. CreateArt er et spændende og inspirerende univers, der spænder over en fysisk butik med arbejdende værksteder, galleri, kunsnerfællesskab, kursusaktivitet og netbutik. Besøg www.createart.dk og få meget mere at vide om de mange aktiviteter.

 

Else Haakonsson

Else demonstrere Mix Media kl. 14 til 17 på billedfestivalen i aktivitetsteltet. Tusch – Akryl – Kridt – Blindtegninger – Splat og Rul…..     på småt og stort papir mm. Sælger div mixværker og små grafik.

 

 

Ole Jauch

Jeg tilbyder at tage dit portræt på ægte “gammeldags” maner på Tisvilde Billedfestival. Jeg anvender et storformatkamera, som har været anvendt meget tidligt i historien og jeg skyder billederne på gammeldags film og fremkalder dem selv.

På den måde får du et helt unikt billede af dig, hvor der kun findes dette ene eksemplar.

Prisen er 250 kr., der inkludere at få taget portrættet, fremkaldelse og et A4 blækprint på standard fotopapir. Leveringstid er ca 1 uge.

Hvis du ønsker at få lavet dit portræt enten på et high-end papir eller som ægte mørkekammer print og indrammet aftaler vi en seperat pris for det.

http://www.tisvildekunstskole.dk/

 

Barbara Kaad Ostenfeld

Med sin genkendelige streg skiller BAKAOS sig ud på kunstscenen med sit helt eget FantasiTastiske tegneunivers. Hendes billeder omtales ofte som malerier – selvom de er tegnede – og hendes finurlige streger indtager alt fra lærreder, sten og vaser til vægge og mannequindukker – kun fantasien sætter grænser. Måske er det næste DIN Vase – DIN stol – DIN væg eller DIN …!

Bag kunstnernavnet BAKAOS står Barbara Kaad Ostenfeld, der har tegnet siden hun kunne holde på en blyant. I dag slider hun sine tegneredskaber i Værløse, hvor hun har sit atelier/mini-galleri – som kan besøges efter aftale. BAKAOS har udstillet på fællesudstillinger i både ind-/udland blandt andet på Maniitsoq Museum og Qeqertarsuaq Museum i Grønland, samt Palast Galerie i Berlin og Galerie du Vert Galant i Paris, samt på diverse kunstmesser, bl.a. flere gange på ’Art Nordic’ i København. Netop nu arbejder hun på et kunstværk, der skal stå centralt i Furesø Kommune, på det smukke Furesøbad, lige ned til Furesøen, og hun har værker med på H.C.Andersen Festivalen i Odense 2018 samt Skulpturbiennalen i Agger 2018 m.m.

På Tisvilde Billedfestival kan du møde BAKAOS/Barbara og en af hendes flotte mannequindukker, samt se hende arbejde på en dukke.

Se mere om BAKAOS på www.facebook.com/artbybakaos eller www.bakaos.dk

 

 

Portrættegning

Hos portrætholdet fra kunstværkstederne Møllestien i Helsinge kan du blive portrætteret. Holdet tegner sammen hver onsdag formiddag. Billederne her er fra Tisvilde Billedfestival 2017. Nogle har tegnet i mange år, andre er nybegynder.

 

Comments are closed.