Artbattle 2018

Traditionen tro, skal der selvfølgelig artbattles igen i år! Dette forrygende farveladeræs er din chance for at komme tæt på den kreative proces. Årets veloplagte kunstnere bydes op til malerisk tango, og battler efter alle kunstens regler. Hvilket konkret betyder, at ALT er tilladt!

Bestyrelsen har udvalgt artbattlerne på forhånd, og vi løfter nu sløret for de modige kunstnere, der har lovet at stille op:

 

BirgitteSmaakjaer1

Birgitte Smaakjær

Jeg inspireres af mennesker, forskelligheder, underfundigheder, finurligheder, livets op og nedture, bump på vejen, kærlighed og relationer. Mine malerier lever med selvironien som en befriende livspartner. De skal holde et lille spejl op for den, der ser. For min mission er at trække smilet frem, at sprede varme og glæde, fortælle en lille historie og friholde sindet og det belastede hoved fra verdens genvordigheder i nogle øjeblikke. Denne mission understreges af teksterne, den naive streg og det eksplicitte farvebrug.

https://www.facebook.com/smaakart/
www.Kunsthusetnordsjaelland.dk

 

HBH1

Helle Borg Hansen

Alle børn tegner, og jeg blev et af dem, der ikke holdt op med det. Det er kommet mig til gode, da jeg i en sen alder besluttede at være voksen kunstner. Derfor bruger jeg også tegningen i malerierne, og det genkendelige motiv på en nonfigurativ farvemættet baggrund er det, som kommer nærmest en beskrivelse af min stil.
Bevægelse, energi, udtryk, intensitet er det, som inspirerer mig, så motiverne er ofte flamencodansere i bevægelse, vilde dyr, der følger dig med øjnene, heste i fuld fart mm.
Jeg maler i olie med farver, jeg selv laver af rene farvepigmenter og linolie. Det giver en fantastisk farvedybde og glød, samtidig med at de er utrolig holdbare.
Mine kunstneriske forbilleder er at finde blandt ekspressionisterne, hvor malerierne sprudler af farver og energi.

HBH-art

 

MajbritSkou1

Majbrit Skou

Jeg vil beskrive mig selv som kreativ ildsjæl og kunstner. Af samme grund har jeg startet Kunsthuset Nordsjælland – for kunstnere og kunstelskere. Huset er omdrejningspunkt for kunsten og rummer et atelier til mig og andre kunstnere med plads til kurser, et galleri og ikke mindst et lille butiksudsalg af kunstnerartikler.
Min kunst er både abstrakt og figurativ, som jeg oftest forener på lærredet, hvilket ender i meget farverige malerier. Jeg finder min inspiration, i hvad der er omkring mig, det kan være en sang, naturen, en farve og meget, meget andet.
www.Kunsthusetnordsjaelland.dk

 

Ole Jauch

Mit navn er Ole Jauch. Jeg er kunster og bosiddende her i Tisvilde siden 2006. Jeg er udøvende foto og malerkunster og driver Tisvilde Kunstskole, hvor jeg tilbyder sommerskole, FotoWalk’s i samarbejde med Tisvilde Kro samt kurser og workshops i både fotografi og maleri.
Jeg fokusere på at skabe følelser og hjælpe andre kunstnere, malere og fotografer til at finde deres passion og dem selv i deres kunst.
Som kunstfotograf arbejder jeg med gamle kameraer og de gamle teknikker og fremkalder selv mine billeder.

http://www.tisvildekunstskole.dk/

 

BjarneKrasnik1

Bjarne Krasnik

Bjarne bor i Nordsjælland, tæt på havet, med øje på tiden lige nu og det uendelige univers.Inspireret  af det abstrakte med maleriet i tæt forbindelse med historier, han har skrevet og med øje for det livet byder sig. Malet med en stringent streg og stærke farver.

Medlem af Møllestiens kunstnergruppe og kunstværksted .
Medlem af 51 Tisvilde Kunsthus

 

Poul Haugsted

Poul fik sin interesse for kunst som barn, da han var 6-7 år gammel. Poul er opvokset i København og tog ofte rundt på de forskellige kunstmuseer og kiggede på kunst. Poul blev uddannet som folkeskolelærer med billedkunst som liniefag. I dag maler Poul landskabsbilleder i olie bl.a. på Kunstværkstederne Møllestien i Helsinge.

 

 

 

 

Comments are closed.