Tilmelding 2018

Tilmelding til  Tisvilde Billedfestival den 8. juli 2018 kl. 10 – 17

‘Pladserne er udsolgt for i år’

Kære kunstnere

Vi har endnu engang besluttet at arrangere en billedfestival i Tisvilde. Bag Tisvilde Billedfestival står et frivilligt hold, som vil gøre deres til, at årets festival bliver spændende til glæde for kunstnerne, byen og byens gæster.

Som det plejer at være, skal årets billedfestival være en FESTival og ikke kun en kunstudstilling. Derfor planlægger vi en række forskellige indslag. Mon ikke vi når at finde på et par spændende ting inden juli, så vi kan tiltrække en masse publikum. Vi ser gerne, at der arbejdes/modelleres/males/tegnes så mange steder som muligt både i pavillonerne og på pladsen, men det er dog ikke et ‘must’ for at deltage. Vi modtager meget gerne gode forslag til aktiviteter på pladsen.

STANDPLADS TIL PAVILLON

På Birkepladsen kan der blive ca. 40 standpladser, hvor der kan opsættes pavilloner. Prisen for en standplads på 3 x 3 m er igen i år 300 kr.
Der er intet udover græs på pladserne, så deltagere skal selv medbringe og opstille pavilloner og diverse ting til indretning/ophængning.
Der plejer at være flere, der selv arrangerer workshops på deres stande. Hvis nogen gør det i år, vil vi meget gerne have det oplyst på forhånd, så vi kan markedsføre jer.
Det er ikke mulig at bestemme, hvor på pladsen man vil være. Vi prøver så vidt muligt at tage højde for, hvis nogle af jer ønsker at få pladser ved siden af hinanden, men vi kan dog ikke love noget på forhånd.

Arrangørerne håber, at rigtig mange billedkunstnere og skulptører igen i år vil slutte op om arrangementet. Billedfestivalen er forbeholdt billedkunst (malerier, tegninger, grafik, akvareller collager, artmoney og fotos) og skulpturer. Undlad derfor venligst at medbringe andre kunstgenstande og kunsthåndværk. Her må vi henvise til markeder for kunsthåndværk.

Umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb, fremsendes yderligere informationer bl.a. kort over udstillingspladsen, plakat (elektronisk) og oplysninger om betaling. I tilfælde af for mange tilmeldte, trækker vi lod om pladserne, så det er ikke efter ’først til mølle’ princippet.

TILMELDING

Navn:___________ adresse:____________ telefon:__________ e-mail:_________ hjemmeside:___________

Standplads (300 kr.): ______ jeg medbringer: billedkunst_____ skulptur _____ aktiv på dagen _____
Hvis I er flere, der deler en stand, vil vi gerne have oplysninger om alle deltagere.

Medsend evt. billeder (max. 2) af jeres kunst, som må anvendes i forbindelse med markedsføringen af Tisvilde Billedfestival 2018 i aviser, på hjemmesiden og på facebook. Vi sætter dit navn, link til din hjemmeside og evt. billede på www.billedfestival.dk.
Navngiv billedfilerne med dit eget navn.

Jeg har allerede hørt fra nogen af jer, men jeg vil bede jer om at tilmelde jeg officielt med alle ovenstående oplysninger og evt. billeder vedlagt.

Der bliver jævnlig opdateret med oplysninger her på vores hjemmeside og på facebook.

Tilmelding skal sendes med mail senest den 20. april 2018 til tisvilde@billedfestival.dk

eller du kan blot tilmelde dig via formularen til højre. Billeder kan dog ikke sendes med formularen, men skal altid sendes på mail.

 

Med venlig hilsen
Tisvilde Billedfestival

Comments are closed.