Tisvilde Erhvervsforening

Tisvilde Erhvervsforening er med på pladsen, og sælger mad og drikkelse. Der er også et par, som demonstrerer forskellig former for massage.

I kan glæde jer til at møde:

Irene Færgemann – stolemassage

Klinik Tisvilde v/Birgit Næblerød – ansigts og krops behandlinger/økologiske cremer

Ørby Vingård v/Søren og Birthe – vin og fadøl

Rokkedysse Bær – Bærprodukter (is o.l.)

Sidsel Zachariassen – bogen Huse i Tisvilde

Signe Wenneberg – Botanisk Gin

 

Gribskov Street Food –  Forskellige slags street food

Vi er en lokal familie fra Vejby som sælger ægte mexicanske tacos, autentiske spanske tapas-montaditos og smagtfulde argentinske empanadas. Vi er indgået et kulinarisk samarbejde med Smag på Nordsjælland, derfor er vores retter bl. a. baseret på lokale råvarer. Smag eksempelvis, “Tacos al Pastor” som er lavet af 100 % øko-svinekød fra Bosoyregård, marineret 24 timer med Det Våde Fårs mørke øl og serveret med en salsa-sauce, baseret på chipotle-chili.

Det Våde Får –  øl og sodavand fra fad

Det Våde Får brygger øl, der fremmer nærvær, hygge og latter, samt inspirerer til gode samtaler om lokalt producerede fødevarer og gode råvarer.
Vi står selv for hele processen fra jord til glas, dvs. vi dyrker selv vores økologiske maltbyg, høster og renser det, malter det i vores lille malteri og brygger på vores gamle ”håndholdte” anlæg.
Vi skaber både klassiske øltyper og nye eksperimenterende øl, som vi leverer på flaske og fad til restauranter, barer, specialbutikker og direkte til private.

Comments are closed.