Billedfestival 2012

Årets Billedfestival den 1. juli er overstået for denne gang. Tak til de mange besøgende, udstillerne, artbattlerne og en speciel tak til John Kofoed Larsen for den dejlige stemningsfulde musik.

Vejret var med os, med strålende sol i hele åbningstiden, vi glemte heldigvis hurtigt det voldsomme regnskyl, da vi skulle opsætte pavillionerne.

 Billedgalleri pladsen

 

Artbattle for første gang i Nordsjælland

Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille af, når der for første gang nogensinde afholdes artbattle i Tisvilde.

Artbattlen starter kl. 14.00 på Birkepladsen og i første heat dyster Carsten Nash mod Mads Henum. I andet heat dyster Pia Falck Pape mod Hans Christian Errebo.

Efter de 2 indledende heats, og inden den store finale, bliver der lejlighed til at opleve en intens dyst mellem to helt store navne inden for artbattle: Anne Lorenzen (vinder af publikumprisen på Artville 2005 og DM i artbattle i 2009) og Steen Berg Hansen (Danmarks ambassadør i Farveladeland), som forhåbentlig kan inspirere rigtig mange til at slippe deres indre battler frem. Hvem ved, måske kommer artbattle på det olympiske program ved sommerlegene i Rio de Janeiro 2016, og så er det om at være forberedt!

Artbattle er et forholdsvis nyt fænomen inden for kunstverdenen og en enestående chance for publikum for at komme tæt på den kreative proces.

Selvom de 4 deltagere står for det kreative indhold, så er det publikum, der spiller hovedrollen. Det er nemlig publikum, der på forhånd bestemmer emnet for battlen og kårer vinderen efter hvert heat, ligesom det er publikum, der sammen med billedfestivalens konferencier, skuespilleren Cecilia Zwick Nash, skal sikre en stemning, der får kunstnerne til at yde deres ypperste.

Reglerne:
De 4 kunstnere battler 2 og 2 i 2 indledende heats
Hvert heat varer 10 minutter
Publikum trækker inden hvert heat et emne for heatet
Publikum kårer vinderen (klappometer)
Vinderne af de 2 indledende heats går videre til finalen.

Vinderen af årets artbattle på Tisvilde Billedfestival blev Hans Christian Errebo.
Deltagerne var:
Carsten Nash,
Mads Henum,
Pia Falck Pape og
Hans Christian Errebo.

Uden for konkurrence battlede Anne Lorenzen og Steen Berg Hansen.

 

Billedgalleri artbattle

 

Video: Jørgen Strøm

Comments are closed.