Billedfestival 2015

 

Tak til alle deltagere, gæster, hjælpere, sponsorer og vejrguderne for en dejlig dag med masser af kunst og sommerhygge.

 

en video af Jørgen Strøm

 

Tisvilde Billedfestivalen 5. juli blev åbnet af maleren Martin Fasting, som også kommenterede og styrede årets artbattle. Vejret var med os denne søndag i Tisvildeleje, høj sol og tæt på 30°!

2015_Fasting

 

Konkurrence

Ved at gætte på vejret på Birkepladsen i Tisvildeleje den 5. juli 2015 kl. 12, kunne der vindes et billede. Der blev trukket lod mellem de rigtige besvarelser, og den heldige  vinder, der gættede på ‘sol’ blev Majbritt Kallehave.

Elisabeth Fossheim Juul. 100 x 100 cm. acryl på lærred. Et af vinderbillederne fra artbattle 2014.

Elisabeth Fossheim Juul. 100 x 100 cm. acryl på lærred. Et af vinderbillederne fra artbattle 2014.

 

 

Tisvilde Billedfestival bliver åbnet af Kunstner Martin Fasting!

Det har kriblet i fingrene for at fortælle jer denne nyhed!
Vi glæder os vildt over at Martin har takket ja til at åbne årets festival! Det er af stor betydning for kunsten og for aktive kunstnere, at succesfulde kunstnere har lyst og mulighed for at give deres ord med på vejen. Det driver værket for alle os andre ude i felten – og skaber håb, glæde, inspiration og dedikation i vores kunst.
Martin Fasting har en lang karriere bag sig (og så sandelig også foran sig) og er en ualmindelig dygtig kunstner. Martin har sin uddannelse fra Det Jyske Kunstakademi i Århus samt Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam og har udover mange, flotte separatudstillinger med sig i baglommen, også fået tildelt flere arbejdslegater fra bl.a Statens Kunstfond og Billedkunstrådet.
Læs gerne mere om Martin og se hans skarpe billeder på www.martinfasting.dk.

2015-MartinFastingi

 

Galleri Tibirke

Holdet bag Tisvilde Billedfestival mener samtidig, at der findes så meget god kunst på Billedfestival-plænen, at det fortjener noget ganske særligt. Så, som noget helt nyt, har vi derfor fået en særlig aftale med gallerist Lisbeth Sonne, fra Galleri Tibirke i det skønne Nordsjælland (www.galleritibirke.dk). En af de dygtige Billedfestival-kunstnere vil derfor få muligheden for at udstille et udvalgt billede hos Galleri Tibirke ved deres Påskeudstilling 2016.
Lisbeth Sonne, vil sammen med Martin Fasting og Karinna Damgård, i løbet af festivaldagen udvælge den kunstner og det billede som de mener fortjener en plads i Galleriet. Den heldige kunstner – incl. billede – vil blive præsenteret sidst på dagen. Galleri Tibirke

2015-GalleriTibirke

Comments are closed.