Billedfestival 2016

Endnu en billedfestival er vel overstået. Vi siger tak til alle deltagere, gæster, hjælpere, sponsorer og musikere for en dejlig dag med masser af kunst og kunstnerisk aktivitet. Der var ingen der lod sig slå ud af at formiddagen var lidt fugtig, alle tog det med godt humør og resten af dagen holdt det da heldigvis tørvejr.

 

 

Igen i 2016 har Jørgen Strøm foreviget billedfestivalen på en video:)

 

 

 

Per Hillo holdt åbningstalen i 2016

PerHill2

Per Hillo må vel nærmest betegnes som multikunstner. Per har prøvet lidt af hvert her i livet, men efter en lang periode som autodidakt designer, kastede han sig omkring årtusindskiftet for alvor over maleriet, men også bronzeskulpturer, digte, store udsmykningsopgaver og krukker er med på repertoiret.

Det gennemgående motiv på mange af Pers billeder er hjertet, og det har fået mange til at betegne hans stil som ‘New Romance’.

Per har en formidable evne til at udtrykke, hvad han har på hjertet med et poetisk og ekspressivt farvevalg, der er stærkt personligt.

Med sine malerier ønsker Per at skabe et drømmeagtigt univers, hvor man ikke nødvendigvis skal søge en forklaring, men sætte sig ned og meditere over dets udstrækning. For ethvert billede er et udtryk for bevidsthed og fornemmelse.
Motiverne er ofte abstrakt poetiske med bløde, varme  farver. Der ligger en positiv optimisme i den måde han benytter sine farver.
<br />
www.perhillo.dk

Comments are closed.